Waar een wil is, is een weg. Daarom werken wij samen met collega’s binnen de financiële dienstverlening. Zo kunnen wij in een piekperiode mekaar ondersteunen indien nodig. In goede harmonie met notariaat, advocatuur, AA-accountants en financiële instellingen zijn we u zo goed mogelijk van dienst.

Administratiekantoren

Bent u als eigenaar of medewerker van een administratiekantoor op onze site terecht gekomen? Leuk dat u ons gevonden heeft! Ook u zijn we graag van dienst. Met Fer Bongaerts, fiscaal jurist en master financial planner, hebben we een adviseur binnen ons team met ruim 20 jaar ervaring op financieel en fiscaal vlak. Hij begeleidt u graag bij een herstructurering van een relatie van uw kantoor. Adviseert (namens) u over estateplanning of financial planning. Neemt de afstemming met notariaat en advocatuur van u over, indien u dat wenst, en zorgt voor de benodigde overeenkomsten. Degelijk en verantwoord.

Misschien bent u wel op zoek naar een fiscalist die een fiscale scan van uw dossiers kan verzorgen? Dan bent u op het juiste adres. Uiteraard maken we als collega-administratiekantoor duidelijke afspraken over mijn en dijn. Ons doel is een langdurige relatie en geen persoonlijk en ons inziens slechts incidenteel gewin. Samen staan we immers sterker.

Laat gerust uw gegevens achter via het contactformulier of neem zelf het initiatief door direct met ons te contacten via informatie@bic2.nl of 06-3979 7285.

Contactformulier

    Dit is een beveiligde verbinding.